Minicamping de Achterhoek nederlandse website Minicamping de Achterhoek Deutsche website
Minicamping, Boerencamping De AchterhoekMinicamping, Boerencamping De AchterhoekMinicamping, Boerencamping De AchterhoekMinicamping, Boerencamping De Achterhoek

Fotoalbum
Contactgegevens
Beekstraat 1
7255 KS Hengelo Gld.
0575 - 461441
Verstuur een e-mailbericht
Plan uw route

SVR Kamperen bij de boer - Krek Dat is't
Weersverwachting
De minicamping
Mooie minicamping c.q camping in het hartje van de Achterhoek in de provincie Gelderland. Minicamping, boerencamping De ACHTERHOEK is gelegen in de gemeente Bronckhorst tussen de twee dorpjes Hengelo Gld en Baak. Wij hebben in totaal 24 ruime plaatsen waar u terecht kunt met de caravan, tent en/of camper !!

Minicamping de Achterhoek

Minicamping De ACHTERHOEK

Rustige camping in de Achterhoek

Wilt u helemaal tot rust komen, genietend van de natuur en ruimte om u heen? 's Ochtends gewekt worden door de vogeltjes en 's avonds kijken naar de sterrenhemel? Heerlijk wandelen of fietsen door een afwisselend landschap met mooie boerderijen, oude landhuizen en kastelen?
Maar mag ook een bezoek aan een historische stad als Zutphen of Doesburg niet ontbreken...
Kom dan naar minicamping 'de Achterhoek', de perfecte plek vanwaar dit allemaal mogelijk is.

Wij heten u graag van harte welkom!Minicamping "de Achterhoek" is een rustige en ruim opgezette camping. De minicamping is gelegen in het mooie en rustige buitengebied van het dorpje Hengelo, gemeente Bronckhorst, in het hart van de Achterhoek, provincie Gelderland. Dit dorp ligt op 3 km afstand van de camping en heeft een goed aanbod van winkels en horeca. 
Het coulissenlandschap kent houtwallen, vennetjes, poelen, beekjes, boerenbosjes, weilanden en akkers. Maar ook het rivierenlandschap van de IJssel hoort bij de Achterhoek. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden om mooie fietstochten te maken, bijvoorbeeld door middel van de welbekende fietsknooppunten. Vorden (bekend van de 8 Kastelen) of de steden Zutphen, Doetinchem en Doesburg liggen op fietsafstand van minicamping "de Achterhoek".
Trekt u er liever te voet op uit? De gemeente Bronckhorst is in 2018 uitgeroepen tot "Wandelgemeente van het jaar" en kent vele mooie wandelroutes die u laten genieten van de rust en ruimte van de Achterhoek. 

Het hele kampeerterrein is omgeven door een houtwal van meidoorn, sleedoorn, rode kornoelje, hazelaar, kardinaalsmuts, vuilboom en gelderse roos. De minicamping heeft 24 ruime plaatsen waar u terecht kunt met uw caravan, tent of camper. Om de gezelligheid van een camping te behouden maar u toch uw "eigen" plek te geven zijn de plaatsen zijn van elkaar gescheiden d.m.v. een beukenhaag van 1 m. hoog. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting van 6 Amp. of 10 Amp. stroom. Centraal op het kampeerterrein is een watertappunt. Op elke plek is goede WiFi beschikbaar.

Het sanitair is netjes en schoon en bestaat uit een heren- en damesafdeling. In totaal zijn er 4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir en 6 wastafels.
Wasmachine en centrifuge zijn aanwezig. De afwasplek, met koud en warm water, is overdekt. Ook is er een stortbak voor vuil water en chemisch toilet.

Sinds 2013 zijn wij aangesloten bij de SVR.
Ook met de MCC-kortingskaart kunt u bij ons terecht.
Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina en blijf op de hoogte van allerlei aktiviteiten in de buurt.
 

Goed om te weten:

- Aankomst vanaf 13.00 uur.  Vertrek voor 12.00 uur.
- De camping is geopend van 15 maart t/m 31 oktober.
- Honden zijn welkom (mits aangelijnd)
- Camping is autovrij. Auto's worden geparkeerd op naastgelegen parkeerterrein.
- Campers zijn welkom mits deze blijft staan op de plaats tijdens het verblijf.
- Alleen kleed van luchtdoorlatend materiaal toegestaan in voortent. Geen worteldoek.
- Gratis WiFi op elke plek.
Nieuw: Sinds Juli 2019 zeer goede en snelle WiFi op élke plek!


Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij Mariska Stege.
tel: 0575-461441 bgg 06-15262645 of via het email adres: info@minicampingdeachterhoek.nl